Counter Strike 1.6 – PiPEKS versioni i 2 i ka shum gjëra ndryshe nga i pari duke filluar nga modifikim i GUI,Background,Music,Weapons,Skins dhe shumë gjëra tjera.

Po ashtu ky version mundëson për të gjithë playerat të fusin online CFG  e ndryshme.

Ucp 8.5
NEW Gui
NEW Models
NEW Sky
NEW Commandmenu
NEW Titles
NEW Spectator bar
NEW Detail textures
NEW Player skins
NEW Maps – training maps

Size 400mb
Setup size 200mb

By fatoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *