Ky Counter Strike është i edituar nga disa persona rumun është model i Counter Strike 1.6 – HD mirepo me disa risi tjera. Për shkak të kërkesave tuaja, ne kemi zhvilluar modele të veçanta të lojtarëve që janë më të lehtë për të njohur dhe dalluar ekipet ndërmjet veti, çdo ekip ka ngjyrën e vet.
Dizajni i fuqishëm i GUI dhe HUD sjell një gameplay deri në një nivel të ri. Përditësimet në mbrojtjen e të pathyeshme do të bëjë që ju të ndjeheni më të sigurt ndaj  Scripts që kanë qëllim të kqija dhe fotografive.

Karaktersitikat:

HD player models.
HD hostage models
HD weapons and hands models
New radar
New textures
15 new sprays
New design (GUI, фон и т.д.)
Five professional CFGs to chose from (+standard)
Bots (Controls: “H”)
Garanteed to run on Windows 8.1
48 proto
100% Anti-Hacking protection
Unlimited download speed
Fast installation (less than a minute)

By fatoni

One thought on “CounterStrike1.6 – Insane”
  1. Slowa maja ogromna mJa bardzo w to wierze. Moga inspirowac, dawac motywacje lub pocieszenie, a gdy go potrzeba. Czasem w jednym zdaniu zakleta jest madrosc, ktorej szukamy w naszym zyciu przez dlugi czas. zapraszam do siebie http://www.xmc.pl 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *