Shiko oret Tuaja

NICK – EMRI JUAJ:

 

 
 
 
Tani e keni me lehte qe ti kerkoni oret tuaj, qe ti dini sa or keni luajtur ne Server.Vetem shkruaj NICK tuaj, dhe Kliko KERKO pastaj do te shfaqen ort.

 

By fatoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *